• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

Intoarcerea saltelei si curatarea ei

Rotire saltea ortopedicaRotire saltea ortopedicaO saltea curată îți îmbunătățește somnul și are o perioadă mai mare de viață. Husa de protecţie protejează salteaua de lichide şi previne apariţia acarienilor pentru că se poate igieniza foarte uşor prin spalare, ori de câte ori este nevoie.


Cum intretii salteaua ortopedica

Pentru saltelele cu husă detaşabilă se recomadă curăţarea chimică acasă sau la spălatoriile de specialitate.

1.    Curățarea. Salteaua trebuie curățată, astfel pentru saltelele cu husă nedetașabilă este nevoie de o aspirare ușoară a saltelei. Pentru a mării durata de utilizare a saltelei şi pentru a menţine salteaua cât mai curată, este indicat să folosiţi o husă se protecţie.

2.    Întoarcerea saltelei – Rotirea saltelei. Întoarcerea periodică a saltelei este recomandată şi este foarte importantă pentru o bună aerisire a saltelei şi pentru menţinerea proprietăţilor materialelor. Întoarceţi şi rotiţi salteaua în mod regulat , la fiecare 3-4 luni.

Acest lucru ajută la regenerarea şi conservarea materialelor precum şi la revenirea elastică a componentelor saltelei.

Acetea sunt cele două elemente pe care trebuie să le faceți dacă doriți să aveți un somn sănătos și să vă bucurați de salteaua nou cămpărată cît mai mult timp.
Daca aveti inrebari legate de acest articol, rugam se ne contactati!