• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

Categorii de saltele disponibile in Chisinau, Moldova

Modele de salteleModele de saltele

Specialiștii împart saltelele în două mari categorii: cu structură interioară cu arcuri de tip plasă sau împachetatate individual şi cu structură interioară fără arcuri, din spumă poliuretanică sau Memory Foam.

Ce modele de saltele exista pe piata?

-    Saltele cu arcuri - au în mijloc un rînd de arcuri metalice (Bonell sau Pocket), peste care se lipesc straturi de feltru pentru susținere și confort. Diametrul și grosimea arcurilor variază, la fel și numărul acestora din saltea.

-    Saltele de burete poliuretan / Memory Foam – saltelele din spumă poliuretanică au o rigiditate înaltă, se potrivesc pentru cei cu dureri de spate. Spuma Memory Foam este sensibilă la temperatură, se adaptează formei corpului pe măsură ce acesta o încălzește.

Indiferent de tipul saltelei atunci cînd alegeți salteaua trebuie să luați în calcul și cîteva criterii importante:

susţinerea corectă din punct de vedere anatomic a coloanei vertebrale şi relaxarea musculaturii, proprietate ce va genera un somn adânc, odihnitor şi revigorant.

Este important de știut că un tip de saltea nu poate fi bun pentru toți, în dependență de greutate, de necesită și de nivelul de sănătate acestea trebuiesc alese individual.