• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

Perna si salteaua – produsele destinate somnului!

Saltele si perneSaltele si perne

Produsele destinate somnului trebuie să fie potrivite, pentru un somn liniștit și adînc. Deoarece efectele unui somn deficitar sau agitat ne pot afecta serios sănătatea și randamentul nostru de zi cu zi.

Importanta pernei si saltelei ortopedice

Alegerea unei saltele, dar și a unei perne potrivite este cheia unui somn care să vă asigure confort și o poziție a corpului sănătoasă.

O saltea bună este una hipoalergenică, care va susține coloana în mod corespunzător, fiind anatomică și ortopedică.

Iar pernele trebuie să asigure menținerea corectă a coloanei în zona cervicală. Odată ce asigură o poziție corectă, se permite relaxarea mușchilor capului, a cefei și a umerilor.

FabricaDeSaltele.md vine în ajutorul dvs. cu saltele ortopedice cu diverse tehnologii de fabricare: saltele cu arcuri Bonell, saltele cu arcuri individuale, saltele fără arcuri, saltele Memory Foam. De-asemenea punem la dispoziție perne ortopedice împlute cu spumă Memory Foam de calitate.

Vă asigura că alegerea făcută va fi una benefică atît pentru buzunarul dvs cît și pentru sănătate.