• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

Saltele din poliuretan pentru dormitorul tau

Saltea din poliuretanSaltea din poliuretan

Ce este poliuretanul? Poliuretanul este o spumă/burete cu diferite densități ce fac din respectiva saltea o saltea ortopedică sau o saltea superortopedică. Poliuretanul este un produs sintetic 100 % si este potrivit în special pentru persoanele alergice.

Ce este o saltea din spuma poliuretan?

Saltelele din spumă poliuretanică sunt saltele ortopedice/superortopedice ce susțin în mod corect coloana vertebrală.

Saltelele superortopedice sunt saltele mai tari care fortează coloana vertebrală să stea în poziția ei normală și nu o lasă să se deformeze.

Pentru cine sunt recomandate saltelele poliuretanice?

Saltelele Poliuretanice sunt potrivite pentru persoanele cu dureri de spate, pentru cei ce caută o saltea fermă, pentru copii și în special pentru persoanele alergice. De-asemenea saltelele din spumă sunt potrivite pentru canapele, pentru cei ce doresc o suprasaltea pentru mai mult confort sau pentru a înlătura denivelările apărute în timp.

La ce trebuie să atragi atenția atunci cînd alegi o saltea din poliuretan?

În primul rînd trebuie de luat în considerația densitatea spumei poliuretanice, de densitate depinde calitatea saltelei. O densitate mare va oferi saltelei o rezistență mai mare și o durată de viață de minim 8 ani. O densitate mică va face ca salteaua în scurt timp să se așeze și să ofere o suprafață de dormit nesănătoasă. Densitatea spumei optime este de densitate 28 kg/m3.

Pentru mai multe detalii despre saltelele poliuretanice nu ezitați să contactați compania noastră!

FabricaDeSaltele.md vă urează o alegere perfectă!