• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

Saltele cu efect ortopedic in Chisinau, Moldova

Saltele ortopediceSaltele ortopedice

În prezent, datorită tehnologiilor moderne de producere a saltelelor ne putem bucura de saltele de calitate cu efect ortopedic. Anume aceste saltele permit coloanei vertebrale să rămînă dreapta în timpul somnului.

De regulă, salteaua ortopedică are baza de arcuri, fie bloc, fie independente.

Duritatea / fermitatea acestora diferă de la un model la altul, însă o saltea ortopedică trebuie să aibă o duritate fie medie, fie mai mare decît mediu.

Pe lîngă aceste diferite construcții de arcuri, o importantă caracteristică distinctivă a saltelelor ortopedice este în diferite umpluturi care sunt plasate deasupra plasei de arcuri şi dau saltelei ori duritate ori moliciune. Adesea în aceste saltele una din umpluturile principale este spuma poliuretanică sau spuma memory foam.

Aceste materiale au o gamă largă de utile pentru calitate cînd vine vorba de saltele ortopedice. Ele dau saltelei fermitate, elasticitate şi igiena.

În saltele de elită, in stratul superior, se utilizează un strat de lînă naturală.
Acesta poate absorbi umezeala şi are, de asemenea, calități antibacteriene.

Alegeți o saltea ortopedică de calitate și bucurați-vă de un somn sănătos.