• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

Cum sa alegi o saltea aditionala pentru canapea?

Saltea aditionalaSaltea aditionala

Ai o canapea veche sau care nu este comodă și nu poți dormi pe ea liniștit? Acum poți transforma canapeaua într-o suprafață comodă, moale sau ferma, perfectă pentru somn, care îți va oferi un somn sănătos noapte de noapte și te va ajuta să te trezești odihnit și relaxat.

Salteaua aditionala de tip roll-up!

Cu ajutorul unei saltele adiționale (saltea roll-up) dormi mai bine aceasta avînt proprietăți ortopedice.

O saltea adițională poate fi așternută pe o canapea veche, o saltea incomodă și poate fi ușor transportată.

De-asemenea poți pune salteaua roll up pe jos, ca sa se joace copiii pe ea - se vor bucura mult de moliciunea ei, astfel nu o să mai trebuiască să îții faci griji că se joacă pe jos.
Tipuri de SALTELE adiționale:

-    Pentru a obține o suprafață mai moale de dormit, îți recomandăm să alegi o saltea adițională din spumă Memory Foam. Aceasta susține și relaxează coloana vertebrală și se adaptează la temperatura corpului.

-    Pentru a obține o suprafață mai fermă de dormit, îți recomandăm să optezi pentru o saltea adițională din spumă poliuretanică cu densitate înaltă. Această spumă permite eliminarea totală a umidității care apare în timpul somnului și își păstrează rezistența intactă pe toată durata de utilizare.

Toate saltelele adiționale dispun de huse detașabile și lavabile, ușor de spălat. Acestea se execută individual după orice dimensiuni.