• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

La ce perioada de timp trebuie sa schimbi lenjeria de pat?

Lengeria de patLengeria de pat

Lenjeria utilizată în fiecare seară se murdărește în mod normal. Acesta este principalul motiv pentru care ar trebui schimbată în mod regulat. Nu contează dacă ai făcut duș înainte de somn sau nu, lenjeria de pat se va murdări oricum fiind utilizată în fiecare zi.

De ce este nevoie sa schimbi regulat lengeria de pat?

Acest lucru se întâmplă datorită faptului că organismul nostru secretă pe timp de noapte lichide precum sebum, salivă, sudoare.

Acumularea de uleiuri și sudoare nu numai că poate fi incomodă, ci și neigienică, deoarece provocă dezvoltarea bacteriilor și alergenilor.

În cazul în care ești una dintre acele persoane căreia îi place să mănânce în pat, acest lucru este, de asemenea, un motiv foarte bun să schimbi frecvent lenjeria.
Astfel îți recomandăm să schimbi lenjeria de pat cel puțin odată pe săptămînă.

Important: lenjeria de pat trebuie să fie din materiale naturale și trebui spalată întotdeauna cu apă fierbinte 40-60 de grade Celsius pentru a putea ucide bacteriile și acarienii.