• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

Caracteriticile saltelelor fara arcuri – saltelele poliuretanice

Saltele din spuma poliuretanicaSaltele din spuma poliuretanica

Saltelele fără arcuri sau saltelele poliuretanice, sunt aztăzi populare datorită avantajelor pe care le posedă. Spre deosebire de saltelele cu arcuri, care se bazează pe arcuri pentru a sprijini o persoană, cele fără arcuri nu includ puncte de presiune.

Saltelele fara arcuri (din poliuretan)

Suportul și calitatea saltelei fiind asigurată de către densitatea materialului/poliuretanului, acesta conturîndu-se în funcție de forma corpului.

Pentru cei care suferă de dureri de spate, salteaua fără arcuri este un mare avantaj, deoarece disconfortul cauzat de punctele de presiune este minimizat iar circulația sângelui este îmbunătățită.

Un alt element în favoarea saltelelor fără arcuri îl reprezintă factorul hipoalergenic.
Materialul din compoziție nu este propice dezvoltării alergenilor, așa că persoanele care suferă de diverse alergii nu întâmpină nici-un discomfort în timpul somnului.

Faptul că saltelele fără arcuri se uzează mai rapid decât saltelele tradiționale, este un mic dezavantaj. Însă modelele actuale sunt astfel proiectate încât au o viață cel puțin la fel de lungă precum cea a saltelelor cu arcuri. De-asemenea un alt dezavantaj a saltelelor fără arcuri este prețul mai ridicat.

Mulți consumatori preferă saltelele poliuretanice dat fiind faptul că acestea sunt foarte ferme și rigide.

Nivelul calității și confortului unei saltele trebuie căutat de fiecare persoană în parte. Din acest motiv trebuie să găsești exact salteaua potrivită nevoilor tale pentru ați asigura un somn odihnitor.