• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

Saltele cu arcuri Bonell in Chisinau, Moldova

Saltea clasica Bonel Saltea clasica Bonel Saltea clasica Bonel

Saltelele cu arcuri Bonell sunt saltele ce au la bază arcuri din oțel-carbon ce sunt tratate termic. Diametrul de 72-86 mm (în funcție de model) ce sunt unite printr-o sârmă lecuidală de 2,2 mm.

Acest tip de saltele sunt întâlnite cel mai des pe piață.

Saltelele Bonell, fiind unele dintre cele mai achiziționate tipuri de saltele datorită prețurilor sale accesibile și caracteristicilor sale.

Saltelele Bonell oferă un grad înalt de confort și un somn calitativ.

Acestea mențin într-o poziție corespunzătoare coloana vertebrală și previn durerile de spate.

De asemenea, saltelele Bonell au o duritate înaltă, astfel potrivindu-se tuturor.

O altă caracteristică este aceea că saltelele Bonell sunt dotate cu margine anti-lăsare pentru a evita deformarea și a mări durata de utilizare a acestora.

La fel, pe lângă arcuri, structura interioară a saltlelelor conține un strat de pâslă thermofelt și un strat de spumă poliuretanică. Husa saltelei este de tip Jackard, iar banda 3D de aerisire oferă o bună circulație a aerului în interiorul saltelei. Un alt avantaj este că saltelele cu arcuri Bonell sunt dotate cu sistem vară-iarnă ce asigură confortul atât vara, cât și iarna.

Printre modelele cu arcuri Bonell, poți găsi nu doar saltele ce conțin în stratul superior spumă poliuretanică, dar și saltele cu spumă memory sau latex.