• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

Husa saltelei – un indicator de calitate si confort

Husa pentru salteaHusa pentru saltea

Husa saltelei și materialul acesteia este un indicator import al calității saltelei. Aceasta determină temperatura corpului în timpul somnului, cantitatea de sudație gradul de igienă, ventilația saltei și capacitatea de a-i curăța suprafața.

Materialele moderne ale huselor sunt bazate pe bumbac și alte materiale naturale.

Unele modele de saltele sunt prevăzute cu huse detașabile ce pot fi înlăturate și spălate pentru un grad de igienă mai înalt.

Evitați întotdeauna materialele artificiale, ce cauzează transpirație, electrizare, alunecarea cearceafurilor sau disconfort. Acestea doar vă vor oferi discomfort, vor crea un mediu optim pentru dezvoltarea acarienilor și a bacteriilor și pot chiar crea alergii.

FabricaDeSaltele.md pune la dispoziția fiecăruia o varietate mare de saltele, toate cu huse detașabile din materiale de cea mai bună calitate, din bumbac sau cu amestec de bumbac.
Opțional pentru cei ce nu au saltele cu husă detașabilă executăm la comandă doar huse. Husele pot fi spălate ușor în mașina de spălat fără a-și pierde forma sau a se deteriora.