• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

Cum sa-ti dai seama ca trebuie sa schimbi salteaua?

Saltele ortopedice si somiereSaltele ortopedice si somiere

Salteaua este practic cea mai utilizată piesă de mobilier, din această cauză aceasta trebuie schimbată la o perioadă oarecare de timp. Vă oferim cîteva sugestii care îți indică că este timpul să îți schimbi suprafața pe care dormi.

Reguli de exploatare a saltelei ortopedice

1.    Ai salteaua mai mult de 15 ani. O saltea poate trăi undeva 10 ani, o saltea prea veche prezintă deteriorări ale caracteristicilor de confort și capacitate de suport diminuată.

2.    Te trezești dimineața obosit.

Dacă te trezești dimineața fără forțe, cu dureri de spate atunci la sigur salteaua trebuie schimbată, aceasta sau este prea veche sau este de proastă calitate.

3.    Salteaua este uzată și pare neuniformă. Compoziția în straturi a saltelelor se comprimă cu timpul. Iar organisnul nostru are nevoie de o suprafață plană, confortabilă pentru un somn regenerativ.

4.    Salteaua face zgomot (scîrție)

5.    Simți arcurile din interiorul saltelei.

Important cu cît salteaua este mai veche cu atît aceasta este mai uzată și- mai plină de microorganizme. Este foarte bine cînd salteaua este schimbată o data la 8-10 ani.