• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

Saltelele cu Arcuri+Cocos – Structura si caracteristici

Saltele cocos+arcuriSaltele cocos+arcuri

Pe lîngă saltelele cu arcuri, poliuretan sau memory, în ziua de astăzi au apărut o mulțime de modele noi, cum ar fi saltele din latex, cocos, etc. O nouă tendință în lumea saltelelor sunt saltelele cu arcuri și cocos. Acestea au devenit foarte căutate pe piață, anume datorită fibrelor de cocos, ce oferă un mediu confortabil și sănătos.

 Structura acestei saltele este alcătuită din arcuri cu diametrul de 72 mm și grosimea de 2,2 mm, ce sunt legate printr-o sîrmă lecuidală cu grosimea de 1,4 mm. Peste arcuri este amplasat un strat de pâslă bine presată, apoi un strat de poliuretan ce are densitatea de 25 kg/m3, iar ultimul strat este stratul din fibre de cocos.

Stratul din fibre de cocos are grosimea de 1cm și o densitate de 130 kg/m3.Pe întregul perimetrul saltelei, aceasta este dotată cu un strat de poliuretan cu o densitate înaltă. Datorită acesteia, salteaua nu se deformează și nu se lasă în timp.

Salteaua cu arcuri și cocos are un șir de avantaje și caracteristici. Datorită stratului de cocos, ce este dur și elastic, salteaua are o rezistență înaltă în timp și nu menține nici un miros. De asemenea, aceasta este durabilă termic și absoarbe într-un mod rapid excesul de umiditate, fiind alcătuită dintr-o structură naturală și lemnoasă. Acest tip de saltea nu permite acumularea prafului și apariția și dezvoltarea acarienilor, însă acest lucru nu înseamnă că trebuie să eviți îngrijirea acesteia. Înălțimea acestei saltele este de 19 cm, iar husa matlasată, alcătuită din bumbac, polyester, poliuretan și vatelină.

La fel ca și saltelele Bonell la înălțimea de 25 cm, saltelele din latex, etc. saltelele din arcuri și cocos au bandă 3D de aerisire, ce permite o circulare corectă a aerului în interiorul saltelei și aerisirea acesteea într-un mod adecvat.