• Sună pe Mobil: 076-748080
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

Principalele caracteristici ale unei saltele

Pentru un somn calitativ, fiecare din noi are nevoie de o saltea de înaltă calitate ce va îndeplini atît toate necesitățile și dorințele noastre, cît și caracteristicile de bază ce ar trebui să le satisfacă o saltea. De aceea, pentru a fi sigur în alegerea saltelei, nu uita să te asiguri că aceasta urmărește unele caracteristici principale, cum ar fi:

 Dimensiunile saltelei. Acestea trebuie să fie alese în funcție de dimensiunile patului, ce trebuie să corespundă tuturor cerințelor cum ar fi: respectarea spațiului disponibil din dormitor, locul necesar și numărul de persoane ce dorm pe acesta, etc.

Înălțimea saltelei. În funcție de înălțimea unei saltele este determinată capacitatea de susținere a corpului în timpul nopții. Deci, atunci cînd alegi înălțimea saltelei, nu uita să urmeză și toate necesitățile de care ai nevoie, cum ar fi: greutatea, duritatea necesară, etc.

Greutatea maximă pentru o persoană. Respectarea caracteristicilor unei saltele, cum ar fi greutatea maximă acceptabilă este un lucru extrem de important. În cazul în care acesta este trecut cu vederea, vei avea parte de unele bariere ce nu îți vor permite asigurarea unei nopți liniștitoare. Astfel, persoanele ce nu vor ține cont de nr. maxim de kilograme pe care o suportă o saltea se vor confrunta cu probleme, cum ar fi: deterioarea sau deformarea saltelei, lipsa de confort, etc.

Tratament anti-alergic. O saltea perfectă este, de asemenea, o saltea ce este tratată împotriva acarienilor, ciupercilor, bacteriilor și a altor diverse microorganism responsabile de alergii. Pe lîngă acest tratament, salteaua necesită o înrijire și o întreținere periodică, ceea ce îți va putea oferi un confort și o liniște maximă.

Duritatea saltelei. Această caracteristică ține în primul rînd de materialul din care este confecționat salteaua și de necesitățile personale de care avem nevoie. Duritatea unei saltele poate să fie moale, medie sau tare. Astfel, un factor pe care trebuie să îl evităm este alegerea unei saltele prea tari sau prea moi, ce poate avea consecințe extreme de grave asupra sănătății noastre.

OFERTA SPECIALA PENTRU PERNELE CU MEMORY
 
La procurarea unei saltele ortopedice, aveti posibilitatea de a procura perne cu memorie la doar 450 lei. Astfel ve-ți achita doar 450 lei in loc de 500  sau 600 lei.
 
Oferta valabila pe termenul stocului disponibil.
 

 Comandă acum!

Despre FABRICĂ

Fabrica de Saltele

Producem - ca ne pasă!

Lansînd această producere, ne-am gîndit la tine și la viitorul nostru. De ce sa nu producem ceva la noi acasa? De ce produsul autohton să nu fie comparabil cu cel de import? Cu această filozofie am pășit primii pași cu un deceniu în urmă, și ne-a reușit.

Acum fabrica noastră de saltele, produce produse cu adevărat de calitate, oferind prețuri bune, ca fiecare din noi, să poată dormi confortabil.

Parteneri

De ce aleg produs MADE IN MOLDOVA?

Dispune de un preț atractiv

Saltele fabricate la noi, v-or concura cu cele de import în primul rînd cu prețul de vinzare care este mai mic.

Confecționarea la comandă

Toată gama de saltele poate fi confecționată la comandă, în termen minim posibil, în comparație cu produsele de import.

Primești garanție reală.

Garanție înseamnă nu doar vorbe ci și fapte, în acest caz, vorbind de firma noastra din Moldova, care oferă garanție cetățenilor din R. Moldova.

Susții producătorul autohton!

Procurînd un produs MADE IN MOLDOVA, oferi posibilitate ca banii sa circule în țară, ca oamenii să aiba salarii la noi acasă.