• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

Cum sa intretii o saltea ortopedica?

Husa de protectie saltea Husa de protectie saltea

La fel ca și toate celelalte lucruri pe care le deținem fiecare din noi, cum ar fi locuința, hainele, mobila, etc., salteaua pe care dormim trebuie să fie îngrijită corespunzător. Atunci când o saltea nu este întreținută corect, aceasta își poate pierde proprietățile și se poate deteriora mult mai rapid.

Afla cum sa intretii o saltea ortopedica.


De aceea, este bine știut faptul că o saltea îți va utilă pentru mult timp doar în cazul în care îi oferi o atenție corepunzătoare.

Astfel, pentru a-ți îngriji salteaua într-un mod corect, trebuie să urmezi aceste 10 reguli de bază necesare.

- Asigură-te că salteaua și somiera au aceleași dimensiuni și sunt montate corect

- Citește și respectă cu atenție intrucțiunile și recomandările producătorului despre modul de întreținere a saltelei tale

- Nu rupe eticheta, aceasta poate conține diverse informații utile despre salteaua ta, cum ar fi calitățile, proprietățile saltelei, materialele utilizate, structura saltelei, beneficiile acesteea, etc.

- Protejează suprafața saltelei cu ajutorul unei huse de protecție. Aceasta asigură o igienă saltelei, asigurând-o împortiva petelor și prelungește perioada de utilizare a saltelei.

- Nu uita să răsucești salteaua odată la 3 luni, astfel ca partea de rezemare a capului să fie așezată în zona picioarelor și invers.

- Întoarce salteaua odată la 6 luni de pe o față pe alta (în cazul saltelelor cu față de iarnă și vară este mult mai ușor)

- Aerisește dormitorul și salteaua (fără lenjeria de pat) de câteva ori pe săptămână, evitând apariția umezelii și formarea mucegaiului sau a mirosurilor neplăcute

- Nu utiliza substanțe lichide sau chimice în curățarea saltelei, optează pentru curățarea regulată prin intermediul aspirării regulate

ATENTIE!

- Evită îndoirea sau pliarea saltelei pentru a nu deteriora structura interioară a acesteea.
- Nu permite copiilor să sară pe saltea, acest lucru poate deteriora structura saltelei și lamele somierei.