• Sună pe Mobil: 076-748080
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

Cum să întreții o saltea?

La fel ca și toate celelalte lucruri pe care le deținem fiecare din noi, cum ar fi locuința, hainele, mobila, etc., salteaua pe care dormim trebuie să fie îngrijită corespunzător. Atunci când o saltea nu este întreținută corect, aceasta își poate pierde proprietățile și se poate deteriora mult mai rapid. De aceea, este bine știut faptul că o saltea îți va utilă pentru mult timp doar în cazul în care îi oferi o atenție corepunzătoare. Astfel, pentru a-ți îngriji salteaua într-un mod corect, trebuie să urmezi aceste 10 reguli de bază necesare.

- Asigură-te că salteaua și somiera au aceleași dimensiuni și sunt montate corect

- Citește și respectă cu atenție intrucțiunile și recomandările producătorului despre modul de întreținere a saltelei tale

- Nu rupe eticheta, aceasta poate conține diverse informații utile despre salteaua ta, cum ar fi calitățile, proprietățile saltelei, materialele utilizate, structura saltelei, beneficiile acesteea, etc.

- Protejează suprafața saltelei cu ajutorul unei huse de protecție. Aceasta asigură o igienă saltelei, asigurând-o împortiva petelor și prelungește perioada de utilizare a saltelei.

- Nu uita să răsucești salteaua odată la 3 luni, astfel ca partea de rezemare a capului să fie așezată în zona picioarelor și invers.

- Întoarce salteaua odată la 6 luni de pe o față pe alta (în cazul saltelelor cu față de iarnă și vară este mult mai ușor)

- Aerisește dormitorul și salteaua (fără lenjeria de pat) de câteva ori pe săptămână, evitând apariția umezelii și formarea mucegaiului sau a mirosurilor neplăcute

- Nu utiliza substanțe lichide sau chimice în curățarea saltelei, optează pentru curățarea regulată prin intermediul aspirării regulate

- Evită îndoirea sau pliarea saltelei pentru a nu deteriora structura interioară a acesteea.

- Nu permite copiilor să sară pe saltea, acest lucru poate deteriora structura saltelei și lamele somierei.

OFERTA SPECIALA PENTRU PERNELE CU MEMORY
 
La procurarea unei saltele ortopedice, aveti posibilitatea de a procura perne cu memorie la doar 450 lei. Astfel ve-ți achita doar 450 lei in loc de 500  sau 600 lei.
 
Oferta valabila pe termenul stocului disponibil.
 

 Comandă acum!

Despre FABRICĂ

Fabrica de Saltele

Producem - ca ne pasă!

Lansînd această producere, ne-am gîndit la tine și la viitorul nostru. De ce sa nu producem ceva la noi acasa? De ce produsul autohton să nu fie comparabil cu cel de import? Cu această filozofie am pășit primii pași cu un deceniu în urmă, și ne-a reușit.

Acum fabrica noastră de saltele, produce produse cu adevărat de calitate, oferind prețuri bune, ca fiecare din noi, să poată dormi confortabil.

Parteneri

De ce aleg produs MADE IN MOLDOVA?

Dispune de un preț atractiv

Saltele fabricate la noi, v-or concura cu cele de import în primul rînd cu prețul de vinzare care este mai mic.

Confecționarea la comandă

Toată gama de saltele poate fi confecționată la comandă, în termen minim posibil, în comparație cu produsele de import.

Primești garanție reală.

Garanție înseamnă nu doar vorbe ci și fapte, în acest caz, vorbind de firma noastra din Moldova, care oferă garanție cetățenilor din R. Moldova.

Susții producătorul autohton!

Procurînd un produs MADE IN MOLDOVA, oferi posibilitate ca banii sa circule în țară, ca oamenii să aiba salarii la noi acasă.