• Sună pe Mobil: 076-748080
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

Cum să menții o saltea cu arcuri

Așa cum știm deja, somnul este un factor important ce influențează sănătatea noastră. Astfel, epntru o bună odihnă, fiecare din noi are nevoie de o saltea ce oferă o susținere corespunzătoare. Unele dintre cele mai procurate saltele sunt cele pe bază de arcuri. Acestea, la fel ca și cele fără arcuri, necesită o întreținere de calitate. Pentru aceasta, trebuie să respecți unele reguli de bază:

 - Asigură-te periodic că salteaua are o susținere corectă, astfel vei evita uzura acesteea.

- Folosește o husă de protecție din prima zi de utilizare a saltelei. Aceasta te va ajuta să reduce cantitatea de praf și să o aperi de pete, iar în cazul huselor impermiabile să o protejezi de vărsarea lichidelor nedorite. Astfel, vei putea evita și dezvoltarea acarienilor.

- Curăță regulat așternuturile, cât și husa de protecție. La fel, schimbă lenjeria de pat odată pe săptămână.

- Întoarce salteaua odată la jumătate de an, iar odată la 2-3 luni rotește-o de la cap la picioare și invers.

- Expune salteaua la soare și lasă să se aerisească cel puțin odată pe sezon

Deci, nu uita că o bună îngrijire a saltelei te va ajuta să îi prelungești durata sa de utilizare.

OFERTA SPECIALA PENTRU PERNELE CU MEMORY
 
La procurarea unei saltele ortopedice, aveti posibilitatea de a procura perne cu memorie la doar 450 lei. Astfel ve-ți achita doar 450 lei in loc de 500  sau 600 lei.
 
Oferta valabila pe termenul stocului disponibil.
 

 Comandă acum!

Despre FABRICĂ

Fabrica de Saltele

Producem - ca ne pasă!

Lansînd această producere, ne-am gîndit la tine și la viitorul nostru. De ce sa nu producem ceva la noi acasa? De ce produsul autohton să nu fie comparabil cu cel de import? Cu această filozofie am pășit primii pași cu un deceniu în urmă, și ne-a reușit.

Acum fabrica noastră de saltele, produce produse cu adevărat de calitate, oferind prețuri bune, ca fiecare din noi, să poată dormi confortabil.

Parteneri

De ce aleg produs MADE IN MOLDOVA?

Dispune de un preț atractiv

Saltele fabricate la noi, v-or concura cu cele de import în primul rînd cu prețul de vinzare care este mai mic.

Confecționarea la comandă

Toată gama de saltele poate fi confecționată la comandă, în termen minim posibil, în comparație cu produsele de import.

Primești garanție reală.

Garanție înseamnă nu doar vorbe ci și fapte, în acest caz, vorbind de firma noastra din Moldova, care oferă garanție cetățenilor din R. Moldova.

Susții producătorul autohton!

Procurînd un produs MADE IN MOLDOVA, oferi posibilitate ca banii sa circule în țară, ca oamenii să aiba salarii la noi acasă.