• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

Ce inaltime sa alegi pentru salteaua din dormitor?

Saltea din buretaSaltea din buretaAtunci cînd trebuie să alegi o saltea mereu apare întrebarea "Are legătura înălțimea saltelei cu confortul sau nu?" Înălțimea saltelei participă și ea la confort dar totul depinde în primul rînd de îmbinarea materialelor. Miezul saltelei trebuie să fie rezistent și robust, dar și învelișul exterior al saltelei. Husa trebuie să fie de calitate și plăcută la atingere.

Tipuri de saltele ortopedice recomandate

Vezi mai multe modele de saltea si alege ce ti se potriveste

Saltelele cu o înălțime de 14 cm pot oferi confort doar dacă sunt făcute din poliuretan de calitate superioară cu o densitate înaltă.

Saltelele cu o înălțime de 20 de cm oferă deja un confort sporit dacă au un miez din poliuretan de calitate sau un miez cu arcuri bloc sau arcuri Pocket.

Saltelele cu o înălțime de 26 de cm oferă deja un grad de confort sporit. Doar dacă suprafața de contact este profilată și permite circulația aerului. Altfel gradul de confort poate dispărea după 2 ani. Iar dacă poliuretanul folosit este de calitate inferioară atunci problemele de spate pot apărea după o perioadă de jumătate de an, deoarece acesta se va lăsa și nu va mai exista nici o elasticitate în suprafața de dormit.

La saltelele pentru copii înălțimile potrivită pentru a oferi un suport optim și sănătos sunt de la 10 cm în sus.

Pentru a alegea înălțimea potrivită pentru saltea nu ezita să ne contactezi.