• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

3 sfaturi pentru a avea un dormitor ideal

Pat matrimonial cu saltea ortopedicaPat matrimonial cu saltea ortopedica

Știi cum poți avea un dormitor ideal, care să-ți asigure un somn relaxant, sănătos și adînc? Nu? Atunci urmează următoarele 3 sfaturi și la sigur vei obține un dormitor perfect:

 Alege salteaua ortopedica potrivită.

O saltea este o achiziție de lungă durată, astfel acordă multă atenție și răbdare atunci cînd o alegi. Pe piață vei găsi o mulțime de modele de saltele: cu arcuri, ergonomice, din poliuretan, cu memory foam etc. Alege varianta cea mai optimă pentru tine ca confort. Cel mai des procurate sînt saltelele tradiționale, cele cu arcuri. Cel mai indicate sunt saltelele cu arcuri din oțel fie Bonell fie Pocket.


Experții recomandă următoarele valori de luat în calcul la alegerea unei saltele cu arcuri:

- un minim de 350 spire pentru o saltea de 140 x 190 cm;
- un minim de 480 de spire pentru o saltea de 160 x 200 cm;
- un minim de 580 de spire pentru o saltea de 180 x 200 cm.
De-asemenea se recomandă pentru a mări perioada de viață a saltelei, întoarcerea acesteia odată la 3 luni pe cealaltă parte.

Alege plapume confortabile.

Un rol foarte important pentru confortul din dormitor îl joacă și materialul din care sunt confecționate așternuturile, adică plapumele. Alege plapume din materiale naturale, plăcute la atingere caracteristice fiecărui sezon. Pentru sezonul rece optează pentru plapume din lînă sau bumbac, iar pentru sezonul canicular cel mai potrivite sunt așternuturile din mătase.

Nu uita de pernă.

Ca și salteaua, perna are grijă de sănătate și coloana ta. Specialiștii recomandă alegerea unei perne dense, vasco-elastice, cu spumă cu memorie, acest tip de pernă este mai stabil și îți va menține gîtul într-o poziție neutră în timpul somnului. De-asemenea ai grijă la husa pernei, aceasta trebuie să fie tratată anti-acarieni și anti-microbi.

FabricaDeSaltele.md dispune de o gamă largă de saltele și perne ortopedice. Te așteptăm!