• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

Manevrarea si transportarea saltelei

Transportare salteaTransportare saltea

Atunci cînd cumpărăm o saltea nouă este importat să ştim cum transportăm şi manevrăm salteaua. În continuare vă oferim o serie de sfaturi care vă vor ajuta la manevrarea corectă a saltelei pentru a avea un somn cît mai bun şi odihnitor intr-un timp cît mai scurt.

Detalii pe care nu le-ai stiut despre saltele

1.    Înainte sa cumparaţi o saltea asiguraţi-vă că spaţiul pe unde veţi transporta salteaua în locuinţă este suficient de încăpător pentru dimensiunea saltelei dvs.

Masuraţi căile de acces, uşile, scara de bloc, etc. Acest lucru este valabil mai ales în cazul saltelelor pe arcuri care nu se pot plia.

2.    Manipularea şi  transportul se fac cu atenţie, doar în ambalajul original până la camera în care veţi utiliza salteaua. Nu dezambalaţi salteaua în curte sau pe scara de bloc.

Există riscul sa o murdariţi sau să o agăţaţi la transportul păna in dormitor.

3.    Nu încercaţi să pliaţi, îndoiţi sau să rulaţi salteaua, pentru a facilita transportul.

Salteaua se poate degrada şi puteţi pierde garanţia.

4.    Înainte de a aşeza salteaua în cadrul patului, lăsaţi salteaua la aerisit pentru câteva ore. Din cauza diferenţelor de temperatură se poate forma un uşor condens în ambalajul saltelei.

Țineți cont de aceste sfaturi, astfel transportarea saltelei va fi una simplă fără surprize neplăcute.