• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

Ofera-ti un somn linistit pe o saltea de calitate. Vezi optiunile tale!

Pat din piele si salteaPat din piele si saltea

Proverbul "Cum îți așterni, așa dormi" este în continuare actualitate. Un somn adînc și sănătos este oferit în primul rînd de calitatea saltelei patului tău. Gama de saltele oferită de FabricaDeSaltele.md satisface pretențiile și celui mai exigent client.

Cum comanzi o saltea de calitate?

Salteaua aleasă de tine pentru un somn confortabil va ajunge în scurt timp în casa ta, compania noastră avînd oferta de livrare gratuită în orașul Chișinău.

În funcție de stilul tău de viață, poți opta pentru tipul de saltea cel mai potrivit.

Astfel, tipurile de saltele pe care noi le propunem se potrivesc oricărei preferință, avînd diferite dimensiuni și corespunzînd perfect celor mai variate cerințe.

La noi poți găsi „Mărimi pe pofta ta‟. Experiența de mulți ani este reflectată și de capacitatea de a oferi clienților prodsuse pe mărimi atipice.

Astfel, pentru patul tău, care nu se încadrează în STAS-ul producătorilor de mobilă și saltele, poți apela la FabricaDeSaltele.md pentru a-ți comanda salteaua la dimensiunea potrivită.