• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

Te trezesti dimineata obosit afla de ce?

Somn pe salteaSomn pe saltea

Somnul ar trebui sa reprezinte pentru fiecare din noi una dintre perioadele pentru care acordam cea mai mare atentie, deoarece in acest timp organismul se reface, iar somnul este esential vietii si sanatatii.

Cum salteaua inbunatateste somnul!

Daca te trezesti mai obosit decit te-ai culcat, trebuie se iei masuri pentru ati imbunatati calitatea somnului.

Lipsa unui somn calitativ si odihnitor poate avea efecte negative asupra sanatatii, asupra serviciului si chiar asupra relatiei de familie.

Cauzele unui somn prost pot fi in special: o saltea necalitativa sau prea veche, o perna nepotrivita, stresul sau alcoolul si cofeina.

Daca iti doresti un stil de viata sanatos si activ, somnul de calitate este obligatoriu.  Mediul de dormit trebuie sa fie adecvat , alegerea unei saltele ce corespunde nevoilor tale este succesul spre un somn relaxant. De-asemenea iti recomandam in a doua jumatate a zilei sa eviti consumul de cafea sau alcool.

Inainte de culcare apeleaza la o baie relaxant, opteaza pentru lenjerie de pat din fibre natural si la sigur vei vedea o ameliorare a somnului tau.