• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

Clasificator saltele ortopedice - Dimensiunea saltelei

DIMENSIUNEA SALTELEIDIMENSIUNEA SALTELEIUn somn sanatos si odihnitor este un factor important care influenteza asupra sanatatii noastre. De felul cu dormim, cum ne odihnim depinde starea nostra de a doua zi. O saltea ortopedica comoda, care este confectionata dupa cerintele tale poate sa-ti ofere un somn linistit pe tot parcusul noptii. In acest articol va prezentam un clasificator de saltele ortopedice in functie de dimensiunea saltelei de care va recomandam sa tineti cont atunci cind mergeti la cumparaturi.

In caz ca te simti dimineata obosit, este in puterile tale sa influentezi asupra calitatii somnului. De cele mai dese ori noi pierdem ore in sir alegind patul pe care sa dormim si mai putina atentie acordam saltelelor.

Salteaua ortopedica trebuie sa fie potrivita tie, o selectezi dupa greutatea ta si nivelul de duritate a saltelei, dar cel mai important o selectezi dupa dimensiunea ei.

Atunci cind alegi salteaua, ai grija ca aceasta sa fie mai mare in lungime cu 10 cm decit inaltimea ta si cu o latime cit mai mare.

Saltelele au dimensiuni variate, potrivite pentru diverse necesitati.

  • Saltele inguste, pentru o persoana 80x200 cm.

Aceasta dimensiune de saltea este cea mai mica din seria saltele pentru o persoana, marimea este standard.

De cele mai multe ori se utilizeaza doua saltele de 80x200 pentru pat dublu cu dimensiunea de 160x200, in cazul dat sotii pot sa-si aleaga salteaua dupa placul fiecaruia.

  • Salteaua cu dimensiuni de 90x200 cm.

Acesta dimensiune este standard, se foloseste pentru paturile de o persoana, deseori pentru copii sau adolescent, dar si pentru paturi duble.

  • Saltelele cu dimensiuni mai mici decit standard: 120x200 cm, 140x200xcm, 160x200 cm.

Daca ai pat dublu mai mic decit standard si mai mare decit pentru o persoana, atunci aceste dimensiuni sunt potrivite. Dimensiunea 120x200 cm este potrivita pentru cei care dorm singuri si iubesc cit mai mult spatiu.

  • Saltele pentru pat matrimonial (dublu) 160x200 cm, 170x200 cm, 180x200 cm.

O asemenea dimensiune este foarte potrivita pentru paturile matrimoniale, ofera partenerului un spatiu mare pentru somn si odihna.

Dimensiunea de 170x200 este una nestandard, in caz ca aveti un asemenea pat sa stiti ca nu este o problema, compania noastra executa saltele de orice dimensiuni.

Fabrica noastra de saltele - va pune la dispozitie saltele cu dimensiuni satandard si nestandard, din diferite materiale de confectionare, iar pentru a le testa nu ezita sa contactezi consultantii de saltele pentru a stabili o vizita in showroomurile noastre.