• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

Preturi mici - Saltele de calitate in Chisinau, Moldova

MATERIE PRIMA SALTELEMATERIE PRIMA SALTELESaltelele ortopedice ori anatomice oferite de compania noastră sunt fabricate în Moldova și respectă toți indicii de calitate. Materia primă este de import, iar în dependență de aceasta este format prețul saltelei ortopedice.

Diferența între salteaua produsă în Europa și Republica Moldova este doar faptul că manopera este locală, cetățenii Republicii Moldova fiind implicați sută la sută la toate etapele de producere.

 

ORIGINEA MATERIEI PRIME LA FABRICAREA SALTELELOR ORTOPEDICE:

Dispunem de o gamă variată de saltele ortopedice care se diferențiază după materia primă de fabricare: captușeală din burete, spumă memory, arcuri individuale, arcuri legate în bloc cu spire din nichel, miez din latex etc.

Calitatea materialului depinde de materia primă utilizată, de exemplu o saltea fabricată din materiale de origine MADE IN ITALY va fi net superioară la o saltea din materiale MADE IN CHINA.

Prețurile la saltelele ortopedice produse în Moldova sunt cu mult mai mici decât prețurile pentru saltelele confecționate din același material, dar produse în Italia de exemplu, deoarice costurile de producere în Chișinău, Republica Moldova sunt cu mult mai mici decât costurile de producere din oricare altă țară europeană.

Predusele fabricate la FABRICA noastră de SALTELE ORTOPEDICE sunt de calitate superioară, la prețuri surprinzător de mici comparativ.

Linia de producere a saltelelor este setată pentru dimensiuni standard, având capacitate maximă de producere, iar pentru saltele cu dimensiuni nestandard, avem linia opțională care are un randament de producere mai mic, însă are capacitatea de a confecționa saltele după orice dimensiune atipică.

Pentru a comanda o saltea ortopedică ori anatomică de la fabrica noastră de saltele, nu ezitați să ne contactați.