• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

Salteaua Memo7 – alegerea perfecta pentru nopti linistite!

 

Saltele Memo7Saltele Memo7

Oricine își dorește să beneficieze de nopți pline de confort și liniște, de aceea îți prezentăm salteaua Memo7. Aceasta este salteaua ortopedică ce cuprinde 7 zone de confort diferențiate, fiind alcătuită dintr-o suprafață de 6 cm din Memory Foam, o placă ce este folosită ca amortizator cu înălțimea de 8 cm și o densitate înaltă și o suprafață rigidă WaterFlex cu grosimea de 6 cm. De asemenea, această saltea conține o duritate dublă, o parte fiind moale datorită stratului de memory, iar cealaltă suprafață fiind anatomică.

Salteaua Memo7 îți va oferi o calitate înaltă a somnului, va reduce presiunea asupra corpului și îți va oferi un suport adecvat corpului tău în timpul somnului. Aceasta ia forma corpului și asimilează temperatura. De asemenea, datorită rezistenței la greutăți și stratului de memorie, acestea oferă o dependență a mișcărilor, astfel încît să nu deranjeze somnul partenerului.

Acest tip de saltea este alcătuită din materiale italiene și este dotată cu husă detașabilă, ce poate fi ușor scoasă și spălată ori de cîte ori vei avea nevoie. La fel ca și celelalte cîteva tipuri de saltele, salteaua Memo 7 are bandă 3D de aerisire și sistem de vară-iarnă. De asemenea, acest tip de saltea este antialergică, antibacteriană și antiacariană.

Salteaua Memo 7 are înălțimea de 22 cm și se execută la comandă la orice dimensiuni necesare, atît standarte, cît și nestandarte.