• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

Ce reprezinta o saltea superortopedica?

Saltea superortopedicaSaltea superortopedica

O saltea superortopedică se recomandă pentru un stil de viată sănătos, acestea oferind un somn liniștitor și odihnitor pe toată perioada de somn. 

Saltelele superortopedice au o fermitate înaltă!

Acest tip de saltele superortopedice sunt indicate persoanelor care doresc o suprafață de dormit mai fermă , care vor să se odihnească bine, persoanelor care suferă de dureri de spate din cauza poziționării inadecvate a coloanei vertebrale, pentru cei ce lucrează toate ziua așezați și în special persoanelor tinere care doresc să-și păstreze sănătate coloanei vertebrale.

Saltelele superortopedice sunt create integral din spumă poliuretanică, calitatea acestora depinzînd de densitatea materialului.

O saltea de calitate trebuie să aibă o densitate a spumei poliuretanice 28 kg/mc.

Saltelele superortopedice au de obicei husă detașabilă și sunt dotate cu sistem vară-iarnă. Dimensiunile și înălțimea acestora pot fi alese în dependență de pat.