• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

Cum sa prelungesti termenul de exploatare a unei saltele ortopedice?

Intretinerea salteleiIntretinerea saltelei

După procurarea unei saltele ortopedice, primim un certificat de garanţie pentru aceasta, însă este important să cunoaştem că durata de exploatare a saltelei procurate, nu va depinde doar de producător, ci în oarecare masură şi de noi.

Cum exploatam salteaua ortopedica?

Aici, am încercat să vă prezentăm careva indicii de care să ţineţi cont atunci cînd doriţi să prelungiţi durata de exploatare a saltelei cumpărate.

  • Important: Indiferent de tipul saltelei cumpărate aceasta are nevoie de îngrijire permanentă pentru ai mări durata de viaţă a acesteia. Dacă o saltea este bine întreţinută aceasta va rezista 7-10 ani. Densitatea fîşiei poliuretanice la o saltea ortopedică este factorul cheie atunci cînd merge vorba de durabilitate în timp. Cu cît o saltea din poliuretan este mai densă cu atît va rezista mai mult în timp.

Sfaturi de la producator:

Întreţinerea Saltelei Ortopedice.

-    Curăţaţi regulat salteaua, astfel se va prelungi durata de viaţă, se va îndepărta praful şi riscul de apariţie a alergenilor. în aşa mod veţi păstra salteaua proaspătă.
-    Evitaţi să curăţaţi saltelele cu produse chimice acestea pot distruge materialul de confecţionare.
-    Optaţi pentru o saltea cu husă detaşabilă sau protejaţi salteaua ortopedică cu o husă adăugătoare. Husa saltelei va proteja salteaua de praf, murdărie şi pete.
-    Neîngrijirea corectă a husei, scurtează durata de viaţă a acesteia, la mai puţin de 2 ani.
-    Spalaţi husa cel puţin o dată la două luni.

Rotirea saltelei ortopedice.

ATENȚIE! Nu folosiţi salteaua doar pe o singură parte, este important să rotiţi cel puţin 3-4 ori pe an.

PS: La cumpărarea saltelei, rugaţi consultantul să vă ofere indicaţii despre cum să îngrijiţi salteaua corect pentru a mări durata de viaţă.