• Sună direct: +373 790-50-101
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

Care este tipul de saltea potrivit pentru tine?

Saltea pe platformaSaltea pe platforma

Care este cea mai bună saltea pentru tine? Care sunt avantajele, dezavantajele și care saltea oferă suportul cel mai bun pentru corpul tău. Multe persoane tind să-și achizitioneze același tip de saltea cu cel anterior de teamă de a nu face o greșeală sau se conduc după alegerea vecinilor.

Nu este corect, o saltea bună pentru cineva , nu poate fi bună și pentru tine.

Salteaua se alege individual după necesități și greutatea personală.

Pentru aceasta, specialistii SALTECO au întocmit o listă cu principalele tipuri de saltele:

1.    Saltele Pocket Spring – aceste saltele sunt realizate cu ajotorul unor arcuri din otel sub forma unor borcănașe învelite fiecare în țesătură. Calitatea acestor saltele este data de numărul de arculețe utilizate și de tipul de spumă și alte materiale folosite.

2.    Saltelele cu memory foam -  spuma de memorie are în general 5 cm și este susținută de un strat de spumă poliuretanică mai dens, care nu are proprietăți de memorie. Studiile arata că 90 % dintre cumpărătorii de saltele cu spumă de memorie se declară mulțumiți de achiziția făcută, aducînd salteaua Memory Foam ca una dintre cele mai solicitate și apreciate tipuri de saltele.

3.    Saltelele cu latex -  Latexul este un cauciuc natural obținut din arborele de cauciuc. Saltelele din latex au cea mai simplă construcție, fiind în totalitate create din latex. Acestea oferă avantaje  similare saltelelor memory foam, oferind un suport confortabil prin amortizarea presiunilor exercitate. De menționat că saltelele din latex sunt practic cele mai scumpe saltele.

4.    Saltelele ortopedice. Aceste saltele oferă un suport ferm, și pot fi folosite atăt în scopuri medicale cît și de persoane ce iubesc să doarmă pe ceva tare. Acest tip de saltele cuprinde saltelele pe bază de arcuri Bonell, sau saltele pe bază de poliuretan de densitate înaltă.

Procurarea unei saltele noi poate fi o adevărată bătaie de cap, cu zeci de brănduri, modele și stiluri și cu noi tehnologii ce apar an de an. 

Însă alegerea cea mai bună o poți face doar tu cunoscînd toate opțiunile și cerectînd amănunțit necesitățile tale.