• Sună pe Mobil: 076-748080
  • Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. | Saltele Ortopedice: Saltele cu arcuri, Saltele fară arcuri, Saltele pentru Copii, Saltele cu Latex, Saltele Memory.

Saltele cu arcuri Bonell

Saltelele cu arcuri Bonell sunt saltele ce au la bază arcuri din oțel-carbon ce sunt tratate termic, cu diametrul de 72-86 mm (în funcție de model) ce sunt unite printr-o sârmă lecuidală de 2,2 mm. Acest tip de saltele sunt întâlnite cel mai des pe piață, fiind unele dintre cele mai achiziționate tipuri de saltele datorită prețurilor sale accesibile și caracteristicilor sale.

 Saltelele Bonell oferă un grad înalt de confort și un somn calitativ. Acestea mențin într-o poziție corespunzătoare coloana vertebrală și previn durerile de spate. De asemenea, saltelele Bonell au o duritate înaltă, astfel potrivindu-se tuturor.

O altă caracteristică este aceea că saltelele Bonell sunt dotate cu margine anti-lăsare pentru a evita deformarea și a mări durata de utilizare a acestora.

La fel, pe lângă arcuri, structura interioară a saltlelelor conține un strat de pâslă thermofelt și un strat de spumă poliuretanică. Husa saltelei este de tip Jackard, iar banda 3D de aerisire oferă o bună circulație a aerului în interiorul saltelei. Un alt avantaj este că saltelele cu arcuri Bonell sunt dotate cu sistem vară-iarnă ce asigură confortul atât vara, cât și iarna.

Printre modelele cu arcuri Bonell, poți găsi nu doar saltele ce conțin în stratul superior spumă poliuretanică, dar și saltele cu spumă memory sau latex.

OFERTA SPECIALA PENTRU PERNELE CU MEMORY
 
La procurarea unei saltele ortopedice, aveti posibilitatea de a procura perne cu memorie la doar 450 lei. Astfel ve-ți achita doar 450 lei in loc de 500  sau 600 lei.
 
Oferta valabila pe termenul stocului disponibil.
 

 Comandă acum!

Despre FABRICĂ

Fabrica de Saltele

Producem - ca ne pasă!

Lansînd această producere, ne-am gîndit la tine și la viitorul nostru. De ce sa nu producem ceva la noi acasa? De ce produsul autohton să nu fie comparabil cu cel de import? Cu această filozofie am pășit primii pași cu un deceniu în urmă, și ne-a reușit.

Acum fabrica noastră de saltele, produce produse cu adevărat de calitate, oferind prețuri bune, ca fiecare din noi, să poată dormi confortabil.

Parteneri

De ce aleg produs MADE IN MOLDOVA?

Dispune de un preț atractiv

Saltele fabricate la noi, v-or concura cu cele de import în primul rînd cu prețul de vinzare care este mai mic.

Confecționarea la comandă

Toată gama de saltele poate fi confecționată la comandă, în termen minim posibil, în comparație cu produsele de import.

Primești garanție reală.

Garanție înseamnă nu doar vorbe ci și fapte, în acest caz, vorbind de firma noastra din Moldova, care oferă garanție cetățenilor din R. Moldova.

Susții producătorul autohton!

Procurînd un produs MADE IN MOLDOVA, oferi posibilitate ca banii sa circule în țară, ca oamenii să aiba salarii la noi acasă.